U KRALJEVU I DALJE NESTABILNA SITUACIJA: Zaražene još 32 osobe, ohrabruje jedna važna činjenica

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Jan.2021, 17:37

U KRALJEVU I DALJE NESTABILNA SITUACIJA: Zaražene još 32 osobe, ohrabruje jedna važna činjenica

KAako je prema podacima ovdašnjeg Zavoda za javno zdravlje u ponedeljak po podne saopštio Gradski krizni štab, od ukupno 213 testiranih uzorka brisa sa teritorije Kraljeva, računajući 95 PCR i 118 antigen metodom, na kovid-19 pozitivno je 32.

U kraljevačkom kraju je, od izbijanja epidemije sredinom marta prošle godine, ukupno registrovano 10.846 slučajeva infekcije, dok je 9.390 ѕvanično potvrđeno u aktuelnom talasu.

Kako se navodi u saopštenju, tokom minulih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << 24 sata nije bilo preminulih kovid pacijenata sa teritorije grada na Ibru, tako da je broj preminulih Kraljevčana od posledica korone i dalje – 172.

Na lečenju u opštoj bolnici "Studenica" trenutno je 41 kovid pacijent, osam više u odnosu na prethodni izveštaj dostavljen medijima u petak. Na intenzivnoj nezi je zbrinuto desetoro, od kojih je troje pacijenata na respiratoru, a sedmoro na neinvazivnoj ventilaciji. Tokom minulih 24 sata troje je novoprimljenih, dok otpuštenih sa bolničkog lečenja nije bilo. U ovom periodu u Kovid ambulanti ukupno je obavljeno 52 pregleda.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.