U KOMI je, bori se za život: Otac se žrtvovao da SPASE SINA od grupe mladića!

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Apr.2021, 07:14

U KOMI je, bori se za život: Otac se žrtvovao da SPASE SINA od grupe mladića!

Grupa tinejdžera pretukla je negovatelja iz Vortinga, u Zapadnom Saseksu, nakon što je on uskočio da spasi svog 11-godišnjeg sina od njihovog maltretiranja dok je bio u parku.

Alen Vilson (46) otrčao je iz svoje kuće do obližnjeg parka Longkroft, kad je čuo da je grupa siledžija bacila njegovog sina na tlo prošle nedelje. Ali, kad je pokušao da interveniše oni su ga nenavedenim objektom udarili u glavu i onesvestili, pred očima njegovog užasnutog sina.

Vilson >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je pretrpeo povredu pluća, slomljene kosti i frakturu kičme i morali su da mu izvedu operaciju na mozgu u bolnici u Brajtonu. Trenutno je u komi i bori se za svoj život. Petoro maloletnika je uhapšeno zbog pokušaja ubistva i nanošenja teških telesnih povreda. Četvorica su uhapšena u nedelju, a još jedan u ponedeljak, preneo je "Dejli mejl".

A care worker is in a coma in hospital after being attacked in a park in #Worthing, Sussex.

46-year-old Alan Willson was near the family home when he was set upon and knocked unconscious on Easter Sunday. His family fear he could be brain damaged. https://t.co/dtLh3uOOfR

— ITV News Meridian (@itvmeridian) April 8, 2021

Sva petorica su od tada izašla plativši kauciju, ali imaju zabranu da se sastaju međusobno i ograničen im je izlazak. Vilsonova supruga Eni (49) rekla je da se njen muž bori za život nakon operacije. Ona je u postu na društvenim mrežama rekla da je Alen bio “najljubazniji i najnežniji čovek u svetu” i da je njihov sin istraumiran tim događajem.

📣- The death of Alan Wilson has been announced in the Eastbourne Herald 🕊- Funeral Director: Serenity Funeral Service

Posted by Deaths in East Sussex on Петак, 08. мај 2020.

Vilsonova 25-godišnja ćerka Beki objavila je dirljivi post na "Fejsbuku" i poručila ocu da ne dopusti da napadači "pobede".

- Samo bih volela da te vidim i kažem ti da će sve biti u redu. Molim te, tata bori se za svoj život, ti si snažan, brižan čovek koji je podigao nas, decu, i voleo nas kao da smo tvoji sopstveni - navela je ona.

- Ostalo ti je toliko mnogo da proživiš i imaš unuku koja želi da odraste pored svog deke. Volela bih da te bar držim za ruku, ali je nažalost Kovid odlučio umesto nas.

Prijateljica porodice pokrenula je stranicu na GoFundMe kako bi sakupila sredstva za podršku porodici u vezi troškova. Trenutno je sakupljeno oko 7.600 funti

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.