U Gračanici posle 21 godinu odigrana odbojkaška utakmica

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Feb.2020, 21:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Gračanici posle 21 godinu odigrana odbojkaška utakmica

Prva odbojkaška utakmica posle 21 godinu odigrana je u Gračanici, na Kosmetu, gde su odbojkašice domaćeg Vidovdana u prijateljskom meču savladale Radan iz Lebana 3:0 (26:24, 25:17, 25:12).

Kako je saopštio Odbojkaški savez Srbije, nakon dve godine takmičenja u Međuregionalnoj ligi Leskovac, u kojoj su sve utakmice odigrale kao gošće, odbojkašice OK Vidovdan iz Gračanice konačno su dobile priliku da svoje odbojkaško umeće pokažu i pred domaćom publikom, koja se >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << okupila, za prilike na Kosovu i Metohiji, u neverovatnom broju.

Više od 100 gledalaca moglo je da uživa u kvalitetnoj igri, u kojoj su domaće odbojkašice nakon neizvesnog prvog seta, u preostala dva sigurnom igrom utakmicu privele kraju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.