U Francuskoj iskočio voz iz šina, dvoje poginulih

Izvor: Blic, 08.Feb.2014, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Francuskoj iskočio voz iz šina, dvoje poginulih

Dvoje ljudi je poginulo, a sedmoro povređeno danas na jugu francuskih Alpi kad je voz iskočio iz šina, saopštila je lokalna vatrogasna služba.

Voz, koji je saobraćao od Nice do Dinj-le-Bena, naišao je na stenu koja se našla na šinama usled čega je došlo do iskakanja jednog vagona sa putnicima, prenela je agencija AFP.

Na licu mesta se nalaze spasilačke službe i helikopter, kao i tri lekarske ekipe koje pomažu povređenima. Jedan povređeni je u teškom stanju, preneli su francuski mediji.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Francuska: Voz udario u stenu na šinama, dvoje poginulo!

Izvor: Press, 08.Feb.2014

Među poginulima je jedna Ruskinja, a jedan od povređenih je u kritičnom stanju, prenele su agencije. ..Nesreća se dogodila kada je turističku kompoziciju od dva vagona, koja je saobraćala od Nice do Dinj-le-Bena, udarila stena koja se odronila s planine, rekao je Rojtersu Žan-Iv Peti, čelnik...

Nastavak na Press...

Iskočio voz iz šina u Francuskoj, dvoje mrtvih

Izvor: Mondo, 08.Feb.2014

Jutros u Francuskoj dve osobe su stradale, a sedam je povređeno, kada je turistički voz na jugu zemlje izleteo iz..

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.