U Evropi hladno u naredna dva meseca, u decembru otopljenje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Okt.2019, 03:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Evropi hladno u naredna dva meseca, u decembru otopljenje

Hladno vreme širom severne Evrope očekuje se i u oktobru i novembru, a u decembru će ponovo doći do porasta temperatura iznad uobičajenih za to doba godine, saopštio je američki servis Weather Company.

Na jugu Evrope za period od oktobra do decembra prognozira se toplije nego što je uobičajeno, prenosi Rojters.

U Velikoj Britaniji, u severnoj Evropi i južnoj Skandinaviji očekuju se obilnije padavine nego što je uobičajeno, dok će na krajnjem severu i u južnim >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << delovima Evrope uslovi biti suvlji.

Tod Kroford, glavni meteorolog Kompanije, kaže da bu veći deo severne Evrope u januaru i februaru mogao da se suoči s prvom veoma hladnom zimom od 2012. godine.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.