U Đakovu odvratan grafit o srpskoj deci

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 23.Maj.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Đakovu odvratan grafit o srpskoj deci

Pod naslovom "U Đakovu osvanuo odvratan grafit o srpskoj deci" hrvatski je portal Index-hr objavio tekst o tome da je na jednoj zgradi u Đakovu, u Slavoniji osvanuo grafit sa natpisom "Je....mo srpsku decu", uz koji je nacrtan kukasti krst.

To je, inače, portalu Index.hr poslao jedan od čitalaca uz poruku: "Jutro nakon Norijade u Đakovu. Pijani psi i natpis na zidu na koji policija nije želela da reaguje".

Kako se navodi na portalu, za sada se ne zna ko je i kada >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << napisao grafit. Index prenos i saopštenje osječke policije u kojem se potvrđuje da se grafit nalazi u centru Đakova, te da će policija obaviti istragu i preduzeti sve propisane mere i radnje kako bi utvrdila okolnosti u kojima je nastao grafit i otkrila počinioce.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Đakovo, pogrdan grafit o srpskoj deci

Izvor: RTS, 23.Maj.2018

Pod naslovom "U Đakovu osvanuo odvratan grafit o srpskoj deci", hrvatski portal "Indeks" objavio tekst o tome da je na jednoj zgradi u Đakovu (Slavonija) osvanuo grafit s natpisom "Je..mo srpsku decu", uz koji je nacrtan kukasti krst. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.