U Crnoj Gori četiri osobe preminule, 91 novih slučajeva koronavirusa

Izvor: VOA, 22.Jul.2020, 17:42

U Crnoj Gori četiri osobe preminule, 91 novih slučajeva koronavirusa

Dirketor Instituta za javno zdravlje Crne Gore, Boban Mugoša, saopštio je da su od posliednjeg presjeka preminule još četiri osobe pozitivne na koronavirus, kao i da je u u posljednja 24 časa urađeno 621 analiza uzoraka, od kojih je 91 rezultat pozitivan. “Laboratorije Instituta u posljednja 24 sata uradile su 621 PCR analizu od kojih je 91 uzorak bio pozitivan. Prijavljena su četiri smrtna slučaja”, rekao je Mugoša na konferenciji za medije u Podgorici. Prema navodima zvaničnika, četiri smrtna slučaja prijavljena u posljednja 24 časa su iz opština Žabljak, Tivat, Rožaje i Pljevlja, a ukupan broj smrtnih slučajeva povezanih sa koronavirusom od početka juna sada je 30. Mugoša je dodao i da je prijavljen oporavak još 70 slučajeva pa je ukupan broj oporavljenih od 14. juna 181, a trenutni broj aktivnih slučajeva u zemlji 1937. Od početka epidemije u Crnoj Gori je od Kovida 19 oboljelo više od 2400 osoba, od kojih je preminulo 39.

Nastavak na VOA...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

U Crnoj Gori još 91 slučaj korone

Izvor: Radio 021, 22.Jul.2020

U protekla 24 sata u Croj Gori su od posledica koronavvirusa preminule četiri osobe, a od 621 testiranog uzorka 91 je bio pozitivan, saopštio je Institut za javno zdravlje...Najviše novoobolelih, 21, je iz Podgorice, a slede Nikšić sa 19, Bijelo Polje sa 13, Tivat sa sedam, Berane i Kotor sa po...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta VOA. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta VOA. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.