U CRNOJ GORI SVE OŠTRIJE: Ponovo uvode zabranu kretanja, virus uzeo maha

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Okt.2020, 07:35

U CRNOJ GORI SVE OŠTRIJE: Ponovo uvode zabranu kretanja, virus uzeo maha

U Bijelom Polju će rad ugostiteljskih objekata biti ograničen do 22.00 časa.

Na Žabljaku će od sutra, zbog pogoršanja epidemiološke situacije, biti zabranjeno kretanje od 22.00 do 5.00 časova ujutro, dok će u Nikšiću, Beranama i Andrijevici mere biti ublažene, saopšteno je iz Instituta za javno zdravstvo.

Odluka o zabrani kretanja posle 22.00 časova na Žabljaku biće na snazi narednih 14 dana, a u tom periodu neće raditi ugostiteljski objekti, a nema ni >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kućnih poseta.

U Budvi, na Cetinju, u Ulcinju i Kolašinu na snazi je zabrana rada ugostiteljskih objekata i kućnih poseta.

U Bijelom Polju će rad ugostiteljskih objekata biti ograničen do 22.00 časa, a za jednim stolom smeju da sede najviše dve osobe.

Nikšić, Berane i Andrijevica posle restriktivnih mera, prelaze na umerenije.

Nastava u Nikšiću i Pljevljima i dalje će se odvijati onlajn.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.