U Beogradu danas i sutra više od 140 sahrana

Izvor: Beta, 21.Okt.2021, 11:07

U Beogradu danas i sutra više od 140 sahrana

Na sedam grobalja u nadležnosti JKP "Beogradska groblja", danas će biti 71 sahrana i kremacija, što je do sada najveći broj u oktobru.Na sajtu tog gradskog preduzeća objavljeno je da će i sutra na grobljima: Lešće, Orlovača, Zemun, Novo groblje, Bežanija, Centralno groblje i Zbeg biti 71 sahrana i kremacija.Proteklih dana u centralnim beogradskim opštinama sahranjivano je 65-70 preminulih, što je skoro dvostruko više nego u periodu pre izbijanja pandemije kovida-19.Sahrane se zakazuju i nedeljom.JKP "Beogradska groblja" saopštilo je da je u septembru, na osam grobalja koja su u njihovoj nadležnosti, obavljeno 1.417 sahrana i kremacija.To JKP je navelo da je u septembru 2020. obavljeno 1.017 sahrana, a u septembru 2019. godine 936 sahrana i kremacija.   //

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

U Beogradu danas i sutra više od 140 sahrana

Izvor: Danas, 21.Okt.2021

 Na sedam grobalja u nadležnosti JKP "Beogradska groblja", danas će biti 71 sahrana i kremacija, što je do sada najveći broj u oktobru.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.