U Baru preživele sve zastave bivše SFRJ, osim jedne! EVO I ČIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Avg.2019, 12:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U Baru preživele sve zastave bivše "SFRJ", osim jedne! EVO I ČIJE!

Antisrpska histerija se nastavlja!

Po drugi put u poslednje dve sedmice, u Starom Baru sinoć je uništen mural sa srpskom zastavom, istaknut zajedno sa drugim zastavama država nastalih raspadom SFRJ na zidu u neposrednoj blizini pijace i autobuskog stajališta.

Nakon što se ista stvar dogodila 5. avgusta, Opština Bar je finansirala obnovu ovog, ali i dva druga oštećena murala. Sinoć je, međutim, uništena samo srpska trobojka, pored brojnih zastava drugih država >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << regiona, ali i sveta.

Simptomatično je da se sve ovo dešava u vreme totalne antisrpske histerije u Crnoj Gori, koja naročito dolazi do izražaja u Baru, gradu koji se donedavno dičio međunacionalnim skladom, prenosi portal IN4S.

Ovo utoliko više zabrinjava ako se uzme u obzir nedavni napad Albanaca na monahinje u manastiru Beški na Skadarskom jezeru, čemu je prethodilo prvobitno uništavanje ovog murala.

Zabeleženi su nedavno i nečuveni slučajevi krađe zvona sa hramova Srpske pravoslavne crkve i Nadbiskupije barske i Primasije srpske u Baru.

Snimak iz Crne Gore za NEVERICU: Pijani mladić ušao u tuđi stan, kada se probudio nije znao šta ga je SNAŠLO (VIDEO)

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.