U AmCam uprkos pandemiji umereni optimisti o razvoju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 25.Feb.2021, 18:43

U AmCam uprkos pandemiji umereni optimisti o razvoju

Uprkos ulasku u drugu godinu pandemije, članice Američke privredne komore (AmCam) u Srbiji su umereni optimisti oko daljeg razvoja poslovanja, rečeno je na današnjoj generalnoj skupštini ove asocijacije.

Osim u ovim zahtevnim reformama, AmCam vidi prostor za unapređenje efikasnosti javne administracije kroz omogućavanje elektronskog komuniciranja sa svim organima, optimizaciji procedura, njihovoj digitalizaciji, kao i poboljšanju poreskih, carinskih i procedura iz oblasti >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << deviznog poslovanja i zdravstva.

"Suzbijanje nelegalne trgovine na internetu, unapređenje ekoloških zakona i radno-pravnog zakonodavstva svakako ostaju visoko na listi prioritetnih reformi za bolji privredni ambijent", navodi se u saopštenju.

Upravni odbor ove asocijacije je nagrade HERO za ovu godinu dodelio lekarima - doktorki Vojislavi Nešković, vanrednom profesoru na Vojnomedicinskoj akademiji u Beogradu i anesteziologu u Vojnomedicinskom centru Karaburma i doktoru Stevi Stanišiću, infektologu i anesteziologu u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Izabrani nove članovi Upravnog odbora AmCham-a, dodeljene nagrade medicinarima

Izvor: RTS, 26.Feb.2021, 13:24

Članice Američke privredne komore u Srbiji (AmCham) izabrale su na Generalnoj skupštini dva nova člana Upravnog odbora. Dodeljene su i nagrade medicinskim radnicima. . Na osnovu glasanja, Biljana Bujić iz kompanije KPMG produžiće svoj mandat na poziciji sekretara blagajnika,...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.