U 15. godini gledao kako mu ubijaju oca, pa NESTAO na godinu dana: Onda je stigla jeziva dojava (FOTO, VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Avg.2018, 17:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 15. godini gledao kako mu ubijaju oca, pa NESTAO na godinu dana: Onda je stigla jeziva dojava (FOTO, VIDEO)

Zločin koji je uznemirio javnost

Džejkob Kaldvel (15) pobegao je od kuće prošle godine, a policija je na osnovu dojave uspela da ga nađe pre nekoliko dana u podrumu jedne kuće u Majamiju.

Kako prenose lokalni mediji, dečak je pobegao kad mu je mamin dečko pred očima ubio oca. On i mlađa braća bili su s ocem Robertom Kaldvelom, kad ga je na parkiralištu ubio Sterling Roberts.

Pročitajte i:

Šest dana kasnije, Džejkob je pobegao, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << a sada su ga pronašli kako živi u podrumu kuće u Majamiju s još četvoro odraslih ljudi. Policija kaže da je Džejkob mogao slobodno da se kreće i zasad nema indikacija da ga je iko naterao da bude tamo. Nije se družio, niti puno izlazio, poprilično je istraumiran, ali je fizički zdrav.

Osim Robertsa, zbog ubistva Džejkobovog oca, osumnjičena je i njegova majka Tauni (33) i još nekoliko članova njene porodice. U martu su je optužili da je pomagala Sterlingu.

One year ago today, then 14-year-old Jacob Lee Caldwell went missing from Sugarcreek Township in Ohio. He is believed to have witnessed a crime on August 15, 2017. The #FBI is offering a reward of up to $15,000 for info. leading directly to his location: https://t.co/WkwjcjQaBA pic.twitter.com/ZPnKBtgC3P

— FBI Most Wanted (@FBIMostWanted) August 21, 2018

Kako se navodi, Tauni i Robert bili su razvedeni. Ostavio ju je kada je otkrio da vodi onlajn eskort službu. Posle se ponovo oženio i dobio puno starateljstvo nad decom.

Njegova druga supruga Kendis kaže da je Tauni postala agresivna posle njihovog venčanja, a svega 10-ak dana pre nego što je ubijen, Robert je zvao policiju jer je smatrao da ga neko prati.

- Neki tip me prati u Ulici Saton i pokušao je da me namami. Pretpostavljam da želi da me ubije - rekao je u pozivu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.