Tužna vest za klince iz devedesetih: UMRO GLUMAC iz Moćnih rendžera (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Sep.2019, 10:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna vest za klince iz devedesetih: UMRO GLUMAC iz "Moćnih rendžera" (VIDEO)

U karijeri se pojavio u brojnim programima za decu i serijama, kao i u jednom spotu Majkla Džeksona koji ima više od 46 miliona pregleda!

Glumac Robert Akselrod umro je u 71. godini, saopštio je njegov agent.

Akselrod je karijeru počeo kao muzičar još sedamdesetih, kada je bio bluz i folk gitarista. Zatim se preselio na televiziju, gde je igrao u više serija i pozajmljivao glas za dečji program.

Gledaoci iz devedesetih pamte ga kao Finistera i Gospodara >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Zeda iz "Moćnih rendžera", podsetite se!

Akselrod je bio i jedna od zvezda spota Majkla Džeksona "Stranger in Moscow", pogledajte!

(VIDEO) NEVEROVATAN SNIMAK POKUŠAJA PLJAČKE: Maskirani razbojnik u Kragujevcu nasrnuo na radnicu šrafcigerom, a njena REAKCIJA JE ZA FILM

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.