Tužna sudbina devojke koja je pronađena mrtva u centru Beograda: Prva pokušala da pomogne Jovanu Paunoviću (17)?

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2018, 20:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužna sudbina devojke koja je pronađena mrtva u centru Beograda: Prva pokušala da pomogne Jovanu Paunoviću (17)?

Otišao još jedan mladi život

Devojka M. M. (21), koja je pronađena mrtva juče ujutru oko 7.30 u stanu u centru Beograda, prva je pokušala da spase Jovana Paunovića (17), koji je nedavno preminuo nakon što je na splavu uzeo prekomernu dozu ekstazija, nezvanično se saznaje.

Pročitajte i:

M.M. je preminula juče u jutarnjim satima u stanu u Ulici cara Lazara u kome je bila sa mladićem M. M. (20). Kako se saznaje, njih dvoje su u sredu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << uveče bili zajedno u gradu, a potom su otišli u iznajmljeni stan u Ulici cara Lazara.

- Devojci je ujutru pozlilo, a mladić koji je bio sa njom zvao je Hitnu pomoć. Međutim, kada je lekar stigao, samo je mogao da konstatuje smrt. Mladić koji je bio sa njom naveo je da nisu uzimali narkotike i da ne zna šta joj se dogodilo. Bio je uznemiren i vidno potresen - rekao je izvor  blizak istrazi.

Prema nepotvrđenim informacijama, nesrećna Mirjana je imala srčanih problema i godinama je koristila lekove.

Telo je preneto na obdukciju, gde će biti utvrđen uzrok smrti devojke.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.