Tuzla: Ugostiteljke uhapšene zbog navođenja devojaka na prostituciju

Izvor: B92, 27.Jun.2019, 17:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuzla: Ugostiteljke uhapšene zbog navođenja devojaka na prostituciju

Tuzla -- U policijskoj akciji na području Tuzle uhapšene su četiri žene koje se bave ugostiteljstvom zbog osnovane sumnje za navođenje na prostituciju.

Na predlog Kantonalnog tužilaštva Tuzlanskog kantona sudija za prethodni postupak Opštinskog suda Tuzla odredio je meru jednomesečnog pritvora za M. M. (27), R. O. (31) i S. D. (40) iz Tuzle zbog postojanja osnovane sumnje da su počinile krivično delo navođenje na prostituciju.

Istraga za isto krivično delo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je otvorena i protiv J. B.(49) iz Tuzle koji je nakon ispitivanja u Tužilaštvu pušten da se brani sa slobode, prenosi Fena.

Postoji osnovana sumnja da je M. M. od 2016. do juna 2019. godine u svom ugostiteljskom objektu u Tuzli navodila i podsticala više devojaka, od kojih su neke i radile u njenom lokalu, da gostima pružaju seksualne usluge za novac u lokalu ili na drugim lokacijama.

R. O. je osumnjičena da je takođe u svom ugostiteljskom objektu u Tuzli od februara 2018. do juna 2019. godine navodila devojke da za novac pružaju seksualne usluge gostima lokala, dok je S. D. takođe osumnjičena za navođenje više devojaka na prostituciju tokom 2019. godine.

J. B. je osumnjičen da je tokom 2018. i 2019. godine navodio nekoliko devojaka da pružaju seksualne usluge gostima ugostiteljskog objekta M. M.

Nakon višemesečne istrage pripadnici MUP-a TK su 25. juna po nalogu Tužilaštva i po naredbi Opštinskog suda Tuzla izvršili pretrese na više lokacija u Tuzli, nakon čega su osumnjičeni lišeni slobode, a istraga u tom predmetu se nastavlja, saopšteno je iz Kantonalnog tužilaštva, navodi agencija.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.