Tužio Mika Žiku VIDEO

Izvor: B92, 15.Maj.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tužio Mika Žiku" VIDEO

Beograd -- Poslanici SRS, nakon vesti da je u Hagu izdat nalog za njihovo hapšenje, kažu za TV Prvu da nemaju razlog da se tim bave, jer smatraju da će ih država zaštiti.

Tužilaštvo u Hagu ponovo je zatražilo hapšenje poslanika Srpske radikalne stranke Vjerice Radete i Petra Jojića. Oni su juče rekli i da nemaju nameru da dobrovoljno idu u Hag.

Gostujući u Jutarnjem programu TV Prve oni su rekli da su u Haškom tribunalu isfrustrirani onim što im je radio >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << lider SRS Vojislav Šešelj. "To se nastavlja i sada, kada je on rekao da će poništavati, a verujem i da će poništiti, tu presudu u vanrednom pravnom leku", kazala je Radeta.

Jojić je ceo slučaj s njima okarakterisao kao "Tužio Mika Žiku".

Opširnije u VIDEO-prilogu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.