Izvor: Nezavisne Novine, 23.Maj.2018, 14:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužili tridesetogodišnjeg sina jer nije htio da odseli od njih

Roditelji 30-godišnjeg muškarca tužili su sina kako bi napokon odlučio da se preseli, a sud ga je izbacio iz njihove kuće.

Sudski dokumenti pokazuju da Majkl Rotondo ne plaća stanarinu i ne pomaže u domaćinstvu te je ignorisao ponudu roditelja da mu plate preseljenje, piše BBC.

Kristina i Mark Rotondo kažu da njihov sin i nakon pet pisama u kojem ga obavještavaju da se mora iseliti to odbija da uradi.

On tvrdi kako ga nisu "obavijestili na vrijeme". >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Sudija Vrhovnog suda okruga Onondaga u američkoj saveznoj državi Njujork nakon 30 minuta pokušavanja uvjeravanja Majkla da se preseli sam, naredio je da bude izbačen.

Par nije znao kako drugačije svog odraslog sina natjerati da iseli iz njihove kuće. S obzirom na to da je Majkl ignorisao njihova upozorenja, njegovi roditelji, uz pomoć svog advokata, napravili su odgovarajuće obavještenje o iseljenju.

"Izbačeni ste. Pravni postupak biće pokrenut ako ne odete do 15. marta 2018.", pisalo je.

Par je zatim ponudio sinu 1.100 dolara da se iseli, uz oštar komentar:

"Ima puno poslova čak i za ljude s jadnom radnom istorijom poput tebe. Zaposli se - moraš da radiš", poručili su mu.

Ali 30. marta bilo je jasno da sin nema namjeru da izađe iz kuće. U aprilu, gospodin i gospođa Rotondo otišli su na gradski sud kako bi vidjeli mogu li da izbace sina iz kuće. Ali tamo su im rekli da moraju na Vrhovni sud, s obzirom na to da im je Majkl sin.

(Radiosarajevo.ba)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.