Tužilaštvo i policija ispituju propuste na gradilištu

Izvor: RTS, 30.Avg.2018, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo i policija ispituju propuste na gradilištu

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji i građevinskoj inspekciji da utvrde uzroke i propuste u slučaju pogibije jednog radnika na gradilištu u Kneza Miloša gde je nekada bila zgrada američke ambasade.
Kada budu dostavljeni izveštaji tužilaštvo će odlučiti da li će i protiv koga pokrenuti postupak, rečeno je Tanjugu u tom tužilaštvu.
Na gradilištu stambeno-poslovnog >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kompleksa u beogradskoj ulici Kneza Miloša poginuo je radnik Nebojša Turović (56) iz Kraljeva kada je na njega pao zid, ostatak zdanja nekadašnje američke ambasade.
Mediji pišu da je on radio na crno u preduzetničkoj firmi "Anker bau", podizvođaču radova, a tek je uveden u posao.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ISTRAGA NA GRADILIŠTU Tužilaštvo i policija ispituju da li je betonski zid ubio radnika zbog nečijih PROPUSTA

Izvor: Blic, 30.Avg.2018

Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu dalo je nalog policiji i građevinskoj inspekciji da utvrde uzroke i propuste u slučaju pogibije radnika Nebojše Turovića (58) na gradilištu u Ulici kneza Miloša gde je nekada bila zgrada američke ambasade.

Nastavak na Blic...

SAZNAJEMO Policija "češlja" ugovore podizvođača radova na gradilištu na kom je BETNOSKI ZID UBIO NEBOJŠU, direktor doveo NOVE RADNIKE

Izvor: Blic, 31.Avg.2018, 06:43

Prvo osnovno tužilaštvo naložilo je proveru svih ugovora radnika zaposlenih u firmi “Anker Bau” iz Boljevca čiji je kolega Nebojša Turović (58) poginuo u sredu u nesreći na gradilištu u Sarajevskoj ulici, saznaje “Blic”.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.