Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv petorice Bošnjaka za ratne zločine

Izvor: Danas, 28.Dec.2018, 18:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv petorice Bošnjaka za ratne zločine

Tužilac Posebnog odeljenja za ratne zločine Tužilaštva BiH podigao je optužnicu protiv petorice Bošnjaka za ratne zločine nad Srbima u Goraždu i Višegradu tokom 1992. i 1993. godine. Članak Tužilaštvo BiH podiglo optužnicu protiv petorice Bošnjaka za ratne zločine se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

I SPC se sprema za Putinov dolazak

Izvor: Danas, 28.Dec.2018

Episkop raško-prizrenski Teodosije (Šibalić), koji po blagoslovu patrijarha srpskog Irineja, boravi u Moskvi, razgovarao je sa mitropolitom Volokolamskim Ilarionom, predsedavajućim Odeljenja za spoljne poslove Moskovske Patrijaršije, saopšteno je danas iz Eparhije raško-prizrenske. Članak I SPC...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.