Turistička ponuda Savskog venca na sajmu turizma u Nemačkoj

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2019, 15:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turistička ponuda Savskog venca na sajmu turizma u Nemačkoj

Turistička organizacija GO Savski venac predstavlja turističku ponudu opštine u Štutgartu

Turistička organizacija GO Savski venac predstavlja turističku ponudu opštine u Štutgartu na jednom od najposećenijih evropskih sajmova turizma "CMT", koji se ove godine održava od 12. do 20. januara. Otvaranju sajma SMT 2019. prisustvovala je i predsednica opštine Savski venac Irena Vujović.

Vujovićeva je istakla da je na sajmu u Štutgartu prezentovana bogata turistička >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ponuda Savskog venca, a kroz brošure i promotivne spotove posetioci imaju mogućnost da se i vizuelno upoznaju sa turističkim potencijalima opštine, kao i sa manifestacijama i festivalima koje Turistička organizacija Savskog venca organizuje tokom godine.

-Izuzetna nam je čast što imamo priliku da predstavimo našu opštinu na međunarodnom sajmu SMT koji svake godine poseti oko 250 hiljada ljudi i na kojem učestvuju izlagači iz još sto zemalja. Turizam je šansa ne samo za razvoj privrede već je značajan i za imidž naše opštine i naše prestonice - rekla je Irena Vujović i dodala da će opština Savski venac nastaviti i u narednom periodu da unapređuje i razvija svoju turističku ponudu.

Ona je podsetila da sve veći broj turista iz Nemačke dolazi u Beograd, te je zahvalila Turističkoj organizaciji Srbije što je prepoznala turistički značaj jedne od najstarijih beogradskih opština i je pozvala da uzme učešće na ovom važnom međunarodnom sajmu turizma.

Na zajedničkom štandu, pod okriljem Nacionalne turističke organizacije Srbije, pored TO GO Savski venac, učestvuju i turističke organizacije Beograda, Novog Sada, Čačka, Zlatibora, kao i Turistička organizacija Vojvodine.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.