Turista na električnom trotinetu zalutao u sistem tunela u Oslu

Izvor: Beta, 12.Jul.2019, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Turista na električnom trotinetu zalutao u sistem tunela u Oslu

Policija u Oslu, u Norveškoj, danas je saopštila da je zaustavila stranog turistu koga su pomoću sigurnosnih kamera uočili da vozi električni trotinet kroz dugačak sistem tunela u kojem gust saobraćaj.Policija je objavila da je turista, čiji identitet nije objavljen, prativši Gugl mapu zalutao u 16 kilometara dug kompleks tunela "Opera".Iz policije su rekli da je on "brzo shvatio da nije bilo pametno to što je uradio, i veoma pažljivo je vozio ka izlazu". Turista nije kažnjen.Kompleks tunela povezuje dva centralna naselja u Oslu, a uključuje i podmorski tunel.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Turista na električnom trotinetu zalutao u sistem tunela u Oslu

Izvor: Danas, 12.Jul.2019

Policija u Oslu, u Norveškoj, danas je saopštila da je zaustavila stranog turistu koga su pomoću sigurnosnih kamera uočili da vozi električni trotinet kroz dugačak sistem tunela u kojem gust saobraćaj. Članak Turista na električnom trotinetu zalutao u sistem tunela u Oslu se pojavljuje prvo...

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.