Tuga kakva se ne pamti! Miloša za GROB oblačio mlađi brat, porodica sada ima samo JEDNU ŽELJU

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Jul.2018, 22:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga kakva se ne pamti! Miloša za GROB oblačio mlađi brat, porodica sada ima samo JEDNU ŽELJU

Srbija plače!

Miloš Vukomanović (25) iz Kraljeva, koji je pre tri dana poginuo u saobraćajnoj nesreći u Bečićima, u kojoj je i njegova verenica Snežana Rudinac (24) teško povređena, danas je sahranjen u rodnom selu Žitkovac kod Zvečana na Kosovu.

Pročitajte i:

Nesrećni mladić je, podsetimo, nastradao kada je na njega i Snežanu na pešačkom prelazu naletelo vozilo kojim je upravljala E. A. (23), inače ćerka vlasnika poznatog hotela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na Svetom Stefanu. Miloš i Snežana bili su zaposleni kao sezonski radnici u Crnoj Gori, a ove godine je trebalo da se venčaju.

Mladića koji je poginuo na mestu danas su stotine rođaka i prijatelja ispratile na večni počinak, dok je nesrećna devojka i dalje u komi i kritičnom stanju.

- U sredu uveče su dovezli telo. Tuga je to kakva se ne pamti. Roditelji su se ove godine spremali da ga ožene. Sa Snežanom je bio četiri godine u vezi. Ne znam kako će oni ovo da prežive - kaže jedna od rođaka porodice Vukomanović.

Ona kaže da Miloš ima dve godine mlađeg brata, koji je takođe radio u Crnoj Gori, ali u drugom mestu.

- Kada su mu javili za nesreću, otišao je u Budvu i za sve se pobrinuo. On je, nesrećni, oblačio brata za večni počinak i sa njegovim telom se vratio u Srbiju. Nisu dali da se kovčeg otvara ovde, te su roditelj ispoštovali to, a i bolje je da ga se sećaju onakvog kakvog su ga poslednji put videli - objašnjava rođaka.

Ona dodaje da nemaju potpune informacije o Snežaninom stanju.

- Njeni roditelji su kod nje u bolnici, a deda je došao na sahranu. Nadam se da će bar ona da preživi - kaže rođaka Vukomanovića.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.