Tuča na derbiju je ništa, OVAKO se RUSI šibaju: GAŽENJE PO GLAVI, KRV ŠIKLJA PO SNEGU, a onda PREOKRET! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 25.Sep.2018, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuča na derbiju je ništa, OVAKO se RUSI šibaju: GAŽENJE PO GLAVI, KRV ŠIKLJA PO SNEGU, a onda PREOKRET! (VIDEO)

Sukob sa nesvakidašnjim krajem

Neprijatna scena viđena je po završetku 158. večitog derbija, kada su fudbaleri Zvezde stigli ispred severne tribine da pozdrave svoje navijače. Naime, došlo je do međusobne tuče navijača Zvezde i Rusa i to pred očima fudalera.

Pristalice Zvezde i moskovskog Spartaka, potukli su se zbog dresova igrača. Zvezdašima je zasmetalo što Rusi traže od njihovih fudbalera opremu nakon utakmice, pa su odlučili da se fizički obračunaju. Srećom, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sukob se brzo smirio i sve je prošlo bez većih posledica.

Međutim, tuče ruskih navijača su uobičajena stvar u Rusiji.

Na jednom nesvakidašnjem snimku, vidi se brutalna tuča dve grupe ruskih navijača. Pesničenje posle koga je krv šikljala po snegu, a jača grupa huligana gazila po glavama slabijima koji su ležali dole prebijeni, došlo je do nesvakidašnjeg preokreta.

U jednom trenutku, tuča je prestala. Oni koji us pokazali da su jači, pomogli su suparnicima da ustanu, pa su se na kraju pozdravili, a čak i bratski izgrlili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.