Tržišna preticanja: Jeftinije ulje u Maksiju i Tempu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 03.Sep.2009, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tržišna preticanja: Jeftinije ulje u "Maksiju" i "Tempu"

BEOGRAD - U svim "Tempo" centrima od sutra će se u prodaji naći suncokretovo ulje "Premia" po povoljnim cenama, proizvedeno pod privatnom robnom markom "Delta Maksija", saopštila je ta kompanija.

Cena tog ulja u "Tempu", u okviru promotivne prodaje tokom petka i subote, biće 75 dinara, dok će u redovnoj prodaji od ponedeljka njegova cena u "Tempu" biti 79 dinara, a u "Maksi" supermarketima i "Mini Maksi" >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << prodavnicama 79,90 dinara.

"Delta Maksi" će sukcesivno tokom nekoliko dana snabdevati sve svoje objekte novim uljem "Premia", a celokupna maloprodajna mreža dobiće neophodne količine ulja do 11. septembra.

"Premia" ulje proizvedeno je u saradnji sa domaćim proizvođačem "Invejom" i poseduje sve neophodne garancije kvaliteta, navedeno je u saopštenju.

"Delta Maksi" trenutno ima oko 1.500 artikala privatne robne marke koje proizvodi u saradnji sa najpoznatijim domaćim i inostranim proizvođačima, a njihova cena niža je i do 40 odsto u odnosu na proizvode istog kvaliteta drugih proizvođača.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.