Trudo: Otava će sa SAD potpisati samo sporazum dobar za Kanadu

Izvor: Beta, 28.Avg.2018, 22:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudo: Otava će sa SAD potpisati samo sporazum dobar za Kanadu

Kanadski premijer Džastin Trudo rekao je danas da će braniti kanadsku mlečnu industriju i pregovorima o Severnoameričkom sporazumu o slobodnoj trgovini (NAFTA).On je ponovio da neće potpisati sporazum ako on ne bude "dobar za Kanadu"."Mi radimo u dobroj veri, konstruktivno (...) ali nećemo potpisati sporazum ako on ne bude dobar za Kanadu", rekoa je on na konferenciji u predgradju Montreala.On je izjavio da će "braniti" sistem "upravljanja snabdevanjem" koji štiti kanadsku mlečnu industriju i koji je na meti napada Bele kuće.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Trudeau: Do petka moguć dogovor o Sporazumu o trgovini

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 29.Avg.2018, 21:29

Moguće je postići dogovor o Sjevernoameričkom sporazumu o trgovini (NAFTA) do petka, 31. augusta, kada ističe rok koji je postavio predsjednik Sjedinjenih Država Donald Trump (Tramp), izjavio je premijer Kanade Justin Trudeau (Džastin Trudo). On je tokom konferencije za novinare na sjeveru kanadske...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.