Tropiko bend obradovao fanove novim singlom Lavina

Izvor: Vesti-online.com, 10.Okt.2018, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Tropiko bend" obradovao fanove novim singlom "Lavina"

Nakon kraće pauze, momci iz "Tropiko benda" obradovali su svoje fanove novim singlom "Lavina", potpuno drugačijim od svega što su do sada radili:

- Poslednje 2, 3 pesme koje smo objavili bile su balade i rešili smo da našu publiku razmrdamo nekim novim fazonom i LAVINOM pozitivne energije, zbog koje nas i vole. Pesma se razlikuje od svega što smo do sada radili, ali mislim da smo im "našli žicu - rekao nam je Sale, frontmen benda.

Na pitanje kako se snašao na >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << snimanju spota, Sale nam je rekao:

- Ako je verovati višemilionskim pregledima na Jutjubu, momci iz "Tropiko benda" su zaista "našli žicu" kod svoje publike, koja je fenomenalno prihvatila i ovaj, potpuno drugačiji fazon.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.