Izvor: Blic, 23.Feb.2018, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trojica uhapšena zbog krađe pušaka u Užicu: Platili srednjoškolcu da provali magacin i ukrade oružje

Policija u Užicu uhaspila je trojicu mladića iz ovog grada pod sumnjom da su iz policijskog magacina u prostoru bivše kasarne ukrali 28 rashodovanih vojničkih pušaka M48.

Privedeni su 17-godišnji srednjoškolac koji je provalio u objekat i ukrao puške, G.P. (23) kome je maloletnik predao oružje, i M.Š. (24) koji je arsenal sakrio na svom imanju. Policija je, kako je saopšteno, do sada pronašla 18 pušaka.

G.P. i M.Š. je određeno zadržavanje do 48 sati posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << čega će biti predati Višem tužilaštvu u Užicu uz krivičnu prijavu za nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija. Sedamnaestogodišnjak se sumnjiči za tešku krađu, biće priveden sudiji za maloletnike Višeg suda.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.