Trinkijeri: Srbija može da pobedi SAD... i oni to ZNAJU

Izvor: Mondo, 26.Avg.2019, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trinkijeri: Srbija može da pobedi SAD... i oni to ZNAJU

Italijanski stručnjak kaže da se plaši Amerikanaca baš zato što su imali, za njihove standarde, teške pripreme, ali da je u jednoj utakmici sve moguće.

Andrea Trinkijeri izjavio je da se raduje što su reprezentacije Srbije i Italije u istoj grupi Mundobasketa, sa Angolom i Filipinima, pa njihova utakmica neće biti karaktera "biti il' ne biti", pošto mogu zajedno da se plasiraju u drugu fazu.

On je naglasio da je pogledao sve pripremne utakmice "orlova", da je >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << oduševljen partijama koje pružaju, a na pitanje da li Srbija može da pobedi SAD, bilo to u polufinalu ili finalu, dao je potvrdan odgovor.

Uz jednu ogradu po pitanju selekcije Grega Popoviča...

"Ja se uvek jako bojim ekipa koje dođu na jedno prvenstvo ili Fajnal for nakon što su imali teške pripreme, jer to znači da su se već istrenirali na probleme. Amerikanci su imali neviđeno teške pripreme za njihove standarde, izgubili su utakmicu i tako dalje", rekao je Trinkijeri.

"Oni su za mene još uvek 'broj jedan', ali Srbija igra fantastičnu košarku i mislim da niko na Svetskom prvenstvu neće igrati tako kvalitetno. U smislu dodavanja, tajminga, spejsinga... Da li će to biti dosta, ne znam, ali u jednoj utakmici može sve da se desi. Srbija može da dobije Amerikance, da. I to Amerikanci znaju", uveren je trener Partizana.

Izvor: MONDO/Ivan Bogunović

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.