Tri žrtve malih boginja u Makedoniji za samo nekoliko dana

Izvor: Danas, 11.Feb.2019, 13:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri žrtve malih boginja u Makedoniji za samo nekoliko dana

U Skoplju je premunulo još jedno dete koje je imalo male boginje (morbile), što je treća žrtva te zarazne bolesti u nekoliko poslednjih dana, objavilo je danas Ministarstvo zdravlja Makedonije. Članak Tri žrtve malih boginja u Makedoniji za samo nekoliko dana se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tri žrtve malih boginja u Makedoniji za samo nekoliko dana

Izvor: B92, 11.Feb.2019

Skoplje -- U Skoplju je premunulo još jedno dete koje je imalo male boginje (morbile), što je treća žrtva te zarazne bolesti u nekoliko poslednjih dana...To je objavilo Ministarstvo zdravlja Makedonije...Kako se navodi u saopštenju, sinoć je, zbog komplikacija zdravstvenog stanja koje su posledica...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.