Tri saobraćajne nesreće u Beogradu bez teže povredjenih

Izvor: Beta, 07.Dec.2018, 08:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tri saobraćajne nesreće u Beogradu bez teže povredjenih

U toku noći u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nesreće ali u njima nije bilo teže povredjenih, rečeno je danasu Hitnojh pomoći. Kako je agenciji Beta rečeno u toj medicinskoj službi, ekipe su imale ukupno 100 intervencija, od čega 19 na javnim mestima.Hitnoj pomoći najviše su se žalili hronični bolesnici sa bolovima u grudima, teškoćama u disanju i drugim problemima."Glavni problem bio je da se izmedju gotovo 2.000 poziva napravi odgovarajuća selekacija, da se porazgovara sa svakim čovekom i napravi prava procena", rečeno je u Hitnoj pomoći.Ekipe Hitne pomoći u proseku u 24 sata obave izmedju 250 i 300 intervencija.

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Noć u BG: Tri saobraćajne nesreće, 100 intervencija

Izvor: B92, 07.Dec.2018

U toku noći u Beogradu dogodile su se tri saobraćajne nesreće, ali u njima nije bilo teže povređenih, rečeno je Hitnoj pomoći...Kako je agenciji Beta rečeno u toj medicinskoj službi, ekipe su imale ukupno 100 intervencija, od čega 19 na javnim mestima...Hitnoj pomoći najviše su se žalili...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.