Treći brak na pomolu: Zaprosio je 16 godina mlađi i rekla je da

Izvor: Vesti-online.com, 26.Dec.2018, 00:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Treći brak na pomolu: Zaprosio je 16 godina mlađi i rekla je da

Nekadašnja nemačka manekenka Hajdi Klum verila se sa 16. godina mlađim Tomom Kaulicom.

Hajdi je nedavno proslavila svoj 45. rođendan u društvu svog dečka, danas verenika Toma Kaulica (28) poznat kao bivši gitarista grupe "Tokio Hotel".

Nakon proslave rođendana usledili su božićni praznici koje je Tom rešio da ulepša tako što je zaprosio Hajdi.

Bivši supermodel odmah je na Instagramu objavila fotografiju prstena uz komentar: "Rekla sam da!". >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com <<

Hajdi je u oktobru mesecu prošle godine raskinula vezu sa Vitom Šnabelom, a ubrzo je upoznala Toma s kojim je zvanično u vezi od marta ove godine.

Kako je poznato, bivši gitarista iza sebe ima jedan brak, a nakon razvoda 2016. godine više puta u medijima je naglašavao da je "slobodan i spreman za novu ljubavnu romansu", a isto je nedavno učinila i Hajdi.

I SAID YES

Објава коју дели Heidi Klum (@heidiklum) дана 24. Дец 2018. у 11:01 PST

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.