Izvor: Nezavisne Novine, 31.Avg.2017, 17:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trebinjka ispod kreveta pronašla zmiju

TREBINJE - Osim što se trebinjski vatrogasci po cijele dane bore sa vatrenom stihijom na području ovog grada, oni moraju da obavljaju i druge svoje dužnosti.

Takav je bio i slučaj, kada je jedna Trebinjka ispod kreveta u svojoj spavaćoj sobi pronašla zmiju, i pozvala ove hrabre momke u pomoć

Slučaj se dogodio u naselju Zasad, a brzom intervencijom trojice trebinjskih vatrogasaca – Željka Ćurića, Saše Pešića i Boška Mrkaića, zmija je uklonjena iz stana.

Na svu sreću, zmija nije bila otrovnica, a neimenovana Trebinjka nije krila veliku zahvalnost vatrogascima, prenosi portal "Trebinjelive.info".

(Trebinjelive.info)

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KAKAV ŠOK Trebinjka ispod kreveta pronašla zmiju

Izvor: Blic, 31.Avg.2017

Osim što se trebinjski vatrogasci po cele dane bore s vatrenom stihijom na području ovog grada, oni moraju da obavljaju i druge dužnosti...Takav je bio i slučaj, kada je jedna Trebinjka ispod kreveta u svojoj spavaćoj sobi pronašla zmiju, i pozvala ove hrabre momke u pomoć.  Slučaj se dogodio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.