Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2020, 13:44

Traži se raskid ugovora o kupovini pokretne bolnice i povrat 4,2 miliona KM

​BANJALUKA – Na današnjoj sjednici Republičkog štaba za vanredne situacije donesen je zaključak da Institut za javno zdravstvo Republike Srpske traži jednostrano raskidanje ugovora sa dobavljačem pokretne bolnice, preduzećem "Balkan global", te povrat 4,2 miliona KM, koliko je plaćena mobilna bolnica.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"NISU ISPOŠTOVALI ROK ISPORUKE" Traže raskidanje ugovora za nabavku pokretne bolnice u Srpskoj

Izvor: Blic, 29.Maj.2020

Institut za javno zdravstvo Republike Srpske uputio je zahtev Republičkom štabu za vanredne situacije za davanje saglasnosti za raskidanje ugovora za nabavku pokretne bolnice, rekao je v. d. direktora Instituta za javno zdravstvo (IJZ) RS Branislav Zeljković nakon sednice ovog štaba.

Nastavak na Blic...

RS raskida ugovor o nabavci mobilne bolnice i traži nazad 4,2 miliona

Izvor: Nezavisne Novine, 29.Maj.2020

BANJALUKA - Republički štab za vanredne situacije zadužio je u petak Institut za javno zdravstvo RS da raskine ugovor sa preduzećem "Global Balkan " u vezi sa nabavkom mobilne bolnice te da traži povrat od 4,2 miliona KM, koliko je uplaćeno za ovu bolnicu.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.