Transparentnost Srbija: Izgradnja metroa dogovara se mimo zakona

Izvor: Danas, 16.Jul.2019, 13:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Transparentnost Srbija: Izgradnja metroa dogovara se mimo zakona

Transparentnost Srbija (TS) upozorila je danas da će u izgradnju beogradskog metroa, sudeći prema najavama predstavnika vlasti, firme iz Kine i Francuske biti uključene mimo Zakona o javnim nabavkama i Zakona o javno-privatnom partnerstvu, koji predviđaju obavezno nadmetanje za dobijanje posla. Članak Transparentnost Srbija: Izgradnja metroa dogovara se mimo zakona se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rumenilo za obraze

Izvor: Danas, 16.Jul.2019

Od nedelje uveče i istorijskog osvajanja vimbldonske titule, Novak Đoković je nanovo globalna medijska zvezda. Uz detaljne opise njegovog sportskog trijumfa obavezno idu jedan pridev i jedna imenica: srpski i Srbija! Članak Rumenilo za obraze se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.