Tramp ponovo na nišanu: U pripremi knjiga koja će izneti sav prljav veš američkog predsednika

Izvor: SrbijaDanas.com, 24.Jan.2019, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ponovo na nišanu: U pripremi knjiga koja će izneti sav prljav veš američkog predsednika

Glavni izveštač TV mreže Si-En-En (CNN) iz Bele kuće Džim Akosta najavio je da će 11. juna objaviti knjigu o američkom predsedniku Donaldu Trampu, nazvanu "Neprijatelj naroda".

Izdavačka kuća "Haprer Kolins" saopštila je da će Akosta u svojoj knjizi opisati "gotovo neprestane sukobe" koje je imao u pokrivanju konferencija za štampu Donalda Trampa, kao i drugih događaja, prenosi AP.

AP Exclusive: CNN’s Acosta Writing Book On Trump White House https://t.co/vvRWx4g4hv >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pic.twitter.com/vCG3p258HA

— FrontStreet (@FrontStreet__) 24. јануар 2019.

Agencija podseća da je Tramp u više navrata nazivao CNN "neprijateljem naroda", kao i druge medije koji su kritički izveštavali o njemu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Džim Akosta piše knjigu o Donaldu Trampu

Izvor: Vesti-online.com, 25.Jan.2019, 00:55

Glavni izveštač TV mreže Si-En-En (CNN) iz Bele kuće Džim Akosta najavio je da će 11. juna objaviti knjigu o američkom predsedniku Donaldu Trampu, nazvanu "Neprijatelj naroda"...Izdavačka kuća "Haprer Kolins" saopštila je da će Akosta u svojoj knjizi opisati "gotovo neprestane sukobe" koje...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.