Tramp ponovo ŠOKIRA! Pozvao Rusiju u ŠKOLU ZA TERORISTE da stanu na put Islamskoj državi!

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Avg.2019, 09:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp ponovo ŠOKIRA! Pozvao Rusiju u "ŠKOLU ZA TERORISTE" da stanu na put Islamskoj državi!

Tramp pozvao zemlje iz regiona da se suprostave Islamskoj državi!

Američki predsednik Donald Tramp izrazio je mišljenje da države koje se nalaze u susedstvu sa Avganistanom, uključujući Rusiju, Iran, Irak i Tursku, da u određenom trenutku treba da uđu u borbu protiv terorističke organizacije DAEŠ.

Tramp, odgovarajući na pitanje novinara o aktiviranju militanata u Avganistanu je izrazio mišljenje da u određenom trenutku Rusija, Avganistan, Iran, Irak, Turska >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << treba takođe da krenu u borbu“ protiv DAEŠ-a jer će američka vojska napustiti region.

- U određenom trenutku sve ove države, pored kojih je prisutan DAEŠ, moraće da se bore protiv njega - izjavio je predsednik SAD.

Među tim državama su Rusija, Iran, Turska, Irak, Avganistan, Pakistan i Indija“, dodao je Tramp.

- Indija se nalazi baš tamo, a ne bori protiv njega (DAEŠ-a). Pakistan se nalazi pored, ali se oni protiv njega bore vrlo malo. To nije pravedno - rekao je Tramp.

Juče je Tramp nazvao Avganistan "Harvardom za teroriste".

UNIŠTAVALI GRADOVE, UKINULI LETO: Ovo su posledice najvećih vulkanskih erupcija na svetu (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.