Tramp bez dlake na jeziku: U dobrim sam odnosima sa Tilersonom, ali ovo mora da menja (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Okt.2017, 00:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp bez dlake na jeziku: U dobrim sam odnosima sa Tilersonom, ali ovo mora da menja (FOTO)

Ne štedi nikoga

Američki predsednik Donald Tramp izjavio je večeras da ima dobre odnose sa državnim sekretarom Reks Tilersonom, ali da bi Tilerson mogao da bude "oštriji".

Tramp je to rekao novinarima u Beloj kući ali nije objasnio na šta tačno misli, prenosi Rojters.

NBC njus je preneo ranije ove nedelje da je na sednici sa nacionalnim timom za bezbednost i zvaničnicima iz kabineta predsednika u Pentagonu, Tilerson otvoreno kritikovao predsednika >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << i navodno ga nazvao "moronom", što je držvni sekretar demantovao.

Pre par dana se čak i na društvenoj mreži Tviter oglasio, rekavši da je reč o sjajnom državnom sekretaru, priliko čega je naglasio kako ga je savetovao u vezi sa pregovorima sa Severnom Korejom.

I told Rex Tillerson, our wonderful Secretary of State, that he is wasting his time trying to negotiate with Little Rocket Man...

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) October 1, 2017

- Rekao sam Reksu Tilersonu, našem sjajnom državnom sekretaru, da samo traći vreme pokušavajući da pregovara sa malim raketašem, napisao je Tramp na Tviteru i stavio tačku na spekulacije o trzavicama koje ima sa Tilersonom.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.