Izvor: Nezavisne Novine, 13.Jun.2018, 12:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tramp: De Nira su previše udarali u glavu pa je zato glup

Predsjednik SAD Donald Tramp rekao je za američkog glumca Roberta de Nira da je osoba sa vrlo niskim koeficijentom inteligencije.

Tramp je preko Tvitera reagovao na psovke koje mu je De Niro uputio u nedjelju uveče na ceremoniji dodjele pozorišnih nagrada Toni. De Niro se izvinio Kanađanima zbog "idiotskog ponašanja predsjednika".

Tramp je u povratku iz Singapura sa samita s vođom Sjeverne Koreje >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << Kim Džong Unom na Tviteru objavio da je De Niro "osoba sa vrlo niskim IQ".

Tramp je napisao da je De Niro koji je nagrađen Oskarom za svoju ulogu u filmu o bokseru "Razjareni bik" iz 1980. godine, "u filmovima dobio mnogo udaraca u glavu od strane pravih boksera".

Američki predsjednik je još dodao da vjeruje da je De Niro "ošamućen" od udaraca i napisao mu "probudi se Panči (udareni)".

Robert De Niro, a very Low IQ individual, has received to many shots to the head by real boxers in movies. I watched him last night and truly believe he may be “punch-drunk.” I guess he doesn’t...

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.