Tragedija u selu Kremna - poginuli muškarac i žena

Izvor: B92, 17.Feb.2021, 00:51

Tragedija u selu Kremna - poginuli muškarac i žena

Užice -- U jednoj kući u selu Kremna kod Užica danas su pronađena tela mlađeg muškarca i žene.

Prema još nepotvrđenim informacijama, radi se o žiteljima Požege koji su boravili u ovom selu, prenose mediji.

Uzroci smrti se ispituju, mada je za sada pretpostavlja da je muškarac stradao usled strujnog udara zbog neispravnog bojlera dok se kupao, a da je žena poginula dok je pokušavala da ga spase, takođe od struje.

Pratite nas na našoj >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

UROŠ POGINUO ZBOG NEISPRAVNOG BOJLERA? Nađen bez odeće u tuš kabini, a svi prilikom kupanja prave ISTU GREŠKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Feb.2021

U jednoj kući u selu Kremna kod Užica pronađena su tela Uroša Đ. i njegove devojke, koji su živote izgubili zbog neispravnog bojlera...Prema nezvaničnim saznanjima, Uroš Đ. (29) se tuširao kada ga je udarila struja u vikendici. Njegova devojka J.J. (30) je ušla u kupatilo pokušavajući da...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.