Tragedija u Laktašima: Milan popravljao utičnicu komšijama i ostao mrtav na mestu

Izvor: Telegraf.rs, 19.Jun.2017, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Laktašima: Milan popravljao utičnicu komšijama i ostao mrtav na mestu

Milan Prodanović (68), penzionisani električar iz Laktaša, poginuo je od strujnog udara.

Do tragedije je došlo kada je Prodanović na šupi svog komšije postavljao trofaznu utičnicu.

Tragedija se dogodila juče oko 13 časova na imanju Mladena Ostojić u selu Kriškovci kod Laktaša u Bosni i Hercegovini.

– Prodanović je ranije kod mene sprovodio struju i zvao sam ga da mi postavi trofaznu utičnicu. Isključili smo osigurače, on je sve to spojio i shvatio >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << da je pogrešio u jednoj fazi.

- Krenuo sam da ponovo iskopčam struju i rekao mi je da nema potrebe da to radim. Pod naponom je nastavio da radi i došlo je do nesreće – kaže  za Srpska Cafe Ostojić.

Pretpostavlja da je Prodanović izazvao kratak spoj, što je dovelo do jakog strujnog udara.

– Nešto je puklo, on je vrisnuo i odleteo je nekoliko metara unazad. Odmah sam iskopčao struju i pozvao policiju i Hitnu pomoć.

- Još nekih pola sata je davao znakove života, ali nažalost lekari su po dolasku samo mogli da konstatuju smrt – rekao je Ostojić.

Policija je izvršila uviđaj i o svemu obavestila dežurnog tužioca Zoricu Baroš po čijem nalogu je izvršena obdukcija kojom je potvrđeno da je reč o nesrećnom slučaju, odnosno da je Prodanović stradao od strujnog udara.

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

Električar poginuo dok je postavljao trofaznu utičnicu

Izvor: BanjalukaLive.com, 19.Jun.2017

Penzionisani električar Milan Prodanović (68) iz Laktaša poginuo je od strujnog udara kada je u šupi svog komšije Mladena Ostojića postavljao trofaznu utičnicu.Tragedija se dogodila u nedjelju oko 13 časova u selu Kriškovci, u opštini Laktaši. Mladen Ostojić kaže za "Novosti" da je Prodanović...

Nastavak na BanjalukaLive.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.