Tragedija u Alpima: U avionskoj nesreći poginuli otac i sin (13)

Izvor: SrbijaDanas.com, 13.Avg.2018, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tragedija u Alpima: U avionskoj nesreći poginuli otac i sin (13)

Okolnosti tragedije nisu poznate

Dva austrijska državljana poginula su kada se u francuskim Alpima srušio ultralaki avion uprkos "odličnim" vremenskim uslovima, saopštila je danas planinarska služba policije.

Zvaničnik koji je želeo da ostane anoniman jer je istraga u toku, rekao je za AP da se glajder srušio u nedelju posle podne na nadmorskoj visini od 2.400 metara u oblasti Gornjih Alpa na jugoistoku Francuske, prenosi AP.

🔴  #HautesAlpes : le >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << crash d'un planeur provoque la mort de deux personnes dans le Champsaur. L'aéronef s'est écrasé en montagne à 2500 mètres d'altitude  https://t.co/MBStN3IpMy pic.twitter.com/tliMlCTg4q

— La Provence (@laprovence) August 12, 2018

, rekao je on i dodao da su nastradali 57-godišnji pilot i 13-godišnji dečak za kojeg se pretpostavlja da je njegov sin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.