Izvor: Nezavisne Novine, 19.Okt.2017, 16:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tonči Huljić i Madre Badessa promovisali novi album

Muzičar, tekstopisac i producent Tonči Huljić i njegov sastav Madre Badessa promovisali su danas dvostruki album "Tipo primitivo/Piano primitivo".

Album donosi dio naziva "Tipo Primitivo", koji čine nove pjesme u prepoznatljivom ritmu sastava Madre Badessa, dok su na drugom dijelu "Piano Primitivo" pjesme izvedene samo uz klavir.

Huljić je izjavio kako je izdao dvostruku verziju albuma, jer je želio objaviti pjesme onako kako su izvorno kompovane, a drugi dio aranžerski >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << je obogaćen i dotjeran.

Za sve pjesme snimljeni su i spotovi koji će odjednom biti objavljeni, a prisutni na promociji imali su priliku da ih premijerno vide na platnu kina "Grič". Snimanja spotova trajala su 11 dana u tri studija, na tri scenografije, plus eksterijeri. Cijelu priču prate i profesionalni glumci HNK Split i Gradskog kazališta mladih Split.

Za publiku koja je došla na promociju, Huljić je sa pratećim dvojcem na bubnjevima i na klavijaturama odsvirao i otpjevao nekoliko pjesama sa novoga albuma.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.