Tomislava Momirovića kaznila saobraćajna policija FOTO

Izvor: B92, 16.Jan.2021, 17:44

Tomislava Momirovića kaznila saobraćajna policija FOTO

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović kaženjen je zbog saobraćajnog prekršaja.

U kazni koju je sam Momirović objavio na Tviteru piše da je kažnjen jer nije uključio kratka svetla za vožnju tokom dana.

"Pripadnici saobraćajne policije #MUP #Srbija rade važan posao za našu bezbednost! Privatnim kolima krenuo sam na rođendan sinu, a kako auto nema automatsko paljenje svetla zaboravio sam sam to da uradim. Napisana mi je kazna. Poštujte pravila!", napisao je Momirović u objavi.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Ministra Momirovića kaznila saobraćajna policija

Izvor: RTS, 16.Jan.2021

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović kažnjen je zbog saobraćajnog prekršaja. . Tomislav Momirović je kažnjen, kako je objavio na svom Tviter nalogu, jer nije uključio svetla za vožnju tokom dana...Ministar je, uz fotografiju napisane...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.