Izvor: Vesti-online.com, 08.Nov.2018, 00:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz seo na motor i ponovio legendarnu scenu iz kultnog filma (FOTO)

Holivudski miljenik Tom Kruz (56) posle 32 godine je ponovo obukao čuvenu maslinasto zelenu jaknu, nabacio naočare i seo na motor, baš kao u filmu "Top Gun" koji je obeležio njegovu karijeru.

"This is a Great Shot Mav, I Should Be A Photographer" #topgun #topgun2 #topgunmaverick #topgunmovie #tomcruise #jenniferconnelly #sandiego #kawasakininja

A post shared by TOP GUN MOVIE NEWS (@top.gun.movie) on Nov 4, 2018 at 4:56am PST

U pitanju je snimanje nastavka >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << ovog legendarnog filma, a Tom je scene na motoru snimao na ulicama Los Anđelesa, gde mu je društvo u legendarnoj sceni na motoru pravila koleginica Dženifer Koneli, koja ima čast da glumi Maverikovu ljubav Čarli, umesto Keli MekGilis.

Maverick @tomcruise & His Love interest Jennifer Connelly Filming on the Kawasaki in San Diego This Week #topgunmaverick #topgun2 #topgun #kawasakininja #sandiego #maverick #tomcruise #topgunmovie

A post shared by TOP GUN MOVIE NEWS (@top.gun.movie) on Nov 2, 2018 at 4:40pm PDT

Definitivno Tom Kruz u ovom izdanju izgleda kao da ni dana nije ostario, a osim njega u filmu će se nači još neka poznata lica iz prvog dela, kao što su: Val Kilmer, Glen Pauel, Džon Hama, Ed Heris i mnogi drugi.

Mais fotos do Tom Cruise filmando TOP GUN: MAVERICK! #tomcruise #topgun2

A post shared by Tom Cruise Brasil (@tomcruisebrasil) on Nov 2, 2018 at 8:24pm PDT

Film "Top Gun" snimljen je 1986. godine i zahvaljujući njemu Tom Kruz je preko noći postao jedna od najvećih holivudskih zvezda. U ovom ostvarenju igrao je seksi poručnika Pita "Maverika" Mičela.

Nastavak filma trebalo bi da počne sa prikazivanjem u bioskopima 2020. godine.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.