Tokom praznika GUŽVE: Čekanje na graničnim prelazima sedam do osam sati

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Feb.2019, 14:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tokom praznika GUŽVE: Čekanje na graničnim prelazima sedam do osam sati

Vozače za sada očekuje umeren intenzitet saobraćaja, dok spajanje državnog praznika Sretenje sa predstojećim vikendom već sa prvim popodnevnim satima može doneti pojačan saobraćaj

Pojačan intenzitet saobraćaja se može očekivati na svim frekventnijim putevima u Srbiji, a posebno onim koji vode ka zimskim centrima i našim omiljenim planinama, upozoravaju iz AMS S.

U saopštenju navode da su svi putevi ka Kopaoniku za sada prohodni, ali savetuju da se i dalje >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << koristi prilazni put sa strane Jošaničke banje.

Više vozila očekuje se i na svim ostalim putevima koji vode ka vikend naseljima, banjama i jezerima.

Prema poslednjim informacijama Puteva Srbije na naplatnim stanicama nema zadržavanja, a slično je i na putničkim terminalima graničnih prelaza u zemlji.

Na teretnim terminalima na izlazu iz zemlje zadržavanja su dva sata na prelazu Bačka Palanka, tri na Kelebiji, sedam na Batrovcima i osam na Horgošu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.