Tokio nastavlja da obara neslavne rekorde: Ima li zaraženih sportista u gradu domaćinu Olimpijskih igara?

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Jul.2021, 13:18

Tokio nastavlja da obara neslavne rekorde: Ima li zaraženih sportista u gradu domaćinu Olimpijskih igara?

Nakon što se dnevni broj novoinficiranih odrzavao na oko 3.000 tokom tri uzastopna dana, sve do juče, danas je evidentiran rekordni broj novih slučajeva

Broj novoinficiranih korona virusom u gradu domaćinu Olimpijskih igara Tokiju nastavlja da obara neslavne rekorde, jer je u poslednja 24 sata kovid-19 potvrđen kod 4.058 ljudi na širem podrucju glavnog grada Japana.

Nakon što se dnevni broj novoinficiranih odrzavao na oko 3.000 tokom tri uzastopna >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dana, sve do juče, danas je evidentiran rekordni broj novih slučajeva.

U međuvremenu, iz Organizacionog komiteta Olimpijskih igara (OKOI) u Tokiju jutros je saopšteno da je potvrđen još 21 nov slučaj kovid-19 povezan sa Olimpijskim igrama, kao i da među novozaraženima nema sportista, prenela je agencija Kjodo.

Time se ukupan broj zaraženih tokom Olimpijskih igara popeo na 241 i to su uglavnom zvaničnici uključeni u organizaciju, poručuju iz OKOI i ističu da niko od obolelih nije odseo u Olimpijskom selu.

Najbolji srpski teniser svih vremena ostao je bez medelje i u singlu i u mešovitom dublu na Olimpijskim igrama u Tokiju. On je nakon velike borbe izgubio meč u singlu od Pabla Karenjo Buste rezultatom 2:1 u setovima (4:6, 7:6, 3:6).

Iako smo se nadali da će nakon tog poraza pokušati da uzme makar bronzu u miks dublu sa Ninom Stojanović, to se nije desilo, jer je Novak odlučio da otkaže meč za treće mesto, zbog iscrpljenosti i povrede ramena.

Ali nada i dalje ostaje da će Nole uspeti da se okiti medaljom do kraja svoje karijere. Naš najbolji teniser se oglasio nakon meča sa Pablom i istakao da će se pojaviti na OI u Parizu za tri godine.

Podsetimo, Srbija je na OI u Tokiju do sada osvojila četiri medalje, a nadamo se da će nas još neko obradovati odličjem do kraja takmičenja.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.