Tiodorović najavio šta će tražiti: Znam da se to mnogima neće svideti

Izvor: B92, 08.Mar.2021, 11:36

Tiodorović najavio šta će tražiti: Znam da se to mnogima neće svideti

Beograd -- Uoči sednice Kriznog štaba, koja je zakazana za sutra, član tog tela, epidemiolog dr Branislav Tiodorović objasnio šta će medicinski deo štaba tražiti.

On je za TV Pink rekao da je neophodno još jedno skraćenje radnog vremena na nedelju dana i još jedan vikend bez kafića i restorana.

"Bez sedam do 10 dana ne možemo imati efekte. Po epidemiološkoj doktrini neophodno je da imate čak tri nedelje sprovođenje rigoroznih mera. Imaćemo isti stav i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sutra, da bude intenzivno ograničenje, vrlo rigorozno za sve objekte, s tim što će morati da se proceni da li će to biti do 14 ili 17 sati", rekao je dr Tiodorović.

Kako je najavio, verovatno nas sledećeg vikenda očekuje celodnevno zatvaranje i u subotu i u nedelju.

"Znam da se to mnogima neće svideti, ali moramo da presečemo, da izdržimo barem sedam dana da bi situacija bila pod kontrolom i da bi mogli da živimo i radimo opuštenije", objasnio je on.

Pred sutrašnju sednicu oglasio se i dr Predrag Kon i rekao da medicinski deo Kriznog štaba ne odustaje od svojih zahteva.

"Medicinski deo Kriznog štaba i dalje stoji pri svom stavu", kratko je kazao za Kurir.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.