Izvor: Nezavisne Novine, 14.Jun.2018, 14:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžerku spriječili da se ubije skokom s mosta u Banjaluci

BANJALUKA - Policija, vatrogasci i ljekari su zajedničkim snagama prije nekoliko dana spriječili sedamnaestogodišnjakinju da se ubije skokom sa mosta Venecija u Banjaluci, saznaju "Nezavisne".

Naime, Policijskoj upravi Banjaluka je 11. juna, oko 18.45 časova, prijavljeno da se u Ulici Majke Jugovića, na ogradi tog mosta, nalazi nepoznata djevojka koja namjerava da skoči u rijeku Vrbas.

"Brzom i efikasniom reakcijom policijskih službenika, Vatrogasne brigade Banjaluka i Službe hitne medicinske pomoći Banjaluka, ona je spriječena u namjeri da izvrši samoubistvo", rekao je za "Nezavisne" izvor iz policije.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.