Tinejdžer ubio posinka zbog skakanja po krevetu

Izvor: B92, 23.Maj.2016, 21:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer ubio posinka zbog "skakanja po krevetu"

Vašington -- Amerikanac star 18 godina uhapšen je pod sumnjom da je usmrtio trogodišnjeg posinka zbog toga što je skakao po njegovom krevetu.

Džordž Koti Vajmen je uhapšen u sredu nakon što su svedoci tragedije rekli da je uperio pištolj u dete i rekao da će ga ubiti ukoliko ne prestane da skače.

Prethodno se smatralo da je Dominik Trehuan Kastro stradao nakon što je skakanjem po krevetu prouzrokovao aktiviranje vatrenog oružja koje se nalazilo u blizini.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
“Istražitelji su ispitali očevice tragedije i oni su rekli da je Vajman vikao na Dominika, a potom i pucao u njega“, navodi se u nalogu za hapšenje.

Vajmanu je određena kaucija od pola miliona dolara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.