Tinejdžer gurnuo dete sa 10. sprata, optužen za pokušaj ubistva

Izvor: B92, 06.Avg.2019, 09:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžer gurnuo dete sa 10. sprata, optužen za pokušaj ubistva

Britanska policija optužila je sedamnaestogodišnjaka za pokušaj ubistva dečaka (6), kojeg je gurnuo sa platforme 10. sprata u londonskoj galeriji Tejt Modern.

Tinejdžer je uhapšen nedugo nakon što je šestogodišnjak pronađen na petom spratu platforme, nakon što je, navodno, gurnut.

Dečak je u bolnici u stabilnom, ali kritičnom stanju, javio je Rojters.

Metropoliten policija ranije je navela da su službenici pronašli povređno dete na petom spratu >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << galerije i da ga je Hitna pomoć odvela u lokalnu bolnicu u kritičnom stanju.

Policija je u saopštenju navela da je 17-godišak ostao na platformi 10. sprata sa ostalim posetiocima nakon što je dete palo i da ništa ne ukazuje da ga je žrtva poznavala.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tinejdžer (17) pokušao da ubije dečaka (6): Mališan hitno prebačen u bolnicu, lekari se bore za njgov život

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Avg.2019

Britanska policija optužila je sedamnaestogodišnjaka za pokušaj ubistva šestogodišnjeg dečaka, kojeg je gurnuo sa platforme 10. sprata u londonskoj umetničkoj galeriji Tejt Modern...Tinejdžer je uhapšen nedugo nakon što je šestogodišnjak pronađen na petom spratu platforme, nakon što je,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.